Anestezi – Awake Full Online izle

Aralık 27, 2008 at 10:44 pm (Anestezi, Anestezi - Awake, Anestezi full online izle, Anestezi izle, Anestezi online izle, Awake, DİZİ İZLE, Film izle, online izle, SİNEMA İZLE)

Tür : Dram / Gerilim

Yönetmen : Joby Harold

Senaryo : Joby Harold

Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter

Müzik : Samuel Sim

Yapım : 2007, ABD

Oyuncular

Hayden Christensen (Clay Beresford) , Jessica Alba (Sam Lockwood) , Terrence Howard (Dr. Jack Harper) , Lena Olin (Lilith Beresford) , Christopher McDonald (Dr. Larry Lupin) , David Harbour (Dracula)

Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ama anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar.

İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.

FULL

Filmi Büyük Ekran İzlemek için Film Penceresinin sağ alt tarafındaki kareye tıklayınız

Videoları Takılmadan ve Donmadan İzlemek için, İnterneti Daha Hızlı ve Güvenli Dolaşmak İçin Google Araç Çubuğu ile Birlikte Firefox Yükleyin.

Anestezi Filmini Online İzleyebilirsiniz.Anestezi Filmi sitemize Upload Edilmiştir.Anestezi Filmini Online izlemede, Online Film İzlemelerde, Online Fragman izlemelerde, Dizi izlemelerde Sorunlar Yaşıyorsanız En Alt Kategorideki Google Mozilla Firefox ‘ u ücretsiz indirip Kurarsanız Sorununuz Hallolacaktır.Ve İnternet Hızınız Dahada Artacaktır.Daha Fazla Bilgi için Tıklayınız

Yorum bırakın